Nieuw zorgconcept "Het Ontmoetingshuis"

12 september

Op deze dag is care4living welkom in een nieuw zorgconcept "het ontmoetingshuis" dat per 1 oktober opent. Het ontmoetingshuis is bedacht als oplossing om mensen met dementie zolang mogelijk thuis te laten wonen en mantelzorgers zoveel mogelijk te ontlasten. Hoe het ontmoetingshuis dit doet, dat vertelt initiatiefneemster Gerdine Timmerman van de King Arthur Groep op deze avond. 

Maar zoals jullie zien is de opening 1 oktober, 2018. En dat is best snel, op het moment van schrijven van deze uitnodiging is de sleutel nog niet in handen. Daarom vragen we jullie om op deze avond mee te denken zodat het mogelijk is om op 1 oktober klaar te zijn voor de eerste logee. 

Natuurlijk, zoals altijd is het geweldig om naast de bekende gezichten ook nieuwe mensen te ontmoeten dus ook deze avond staat open voor introducees. Laat dit even weten bij de aanmelding. 

Deze bijeenkomst is zowel voor leden als voor niet-leden van Care4Living toegankelijk.

Deelnemers

Aanmelden als lid

Bent u lid van Care4Living? Log dan eerst in. Uw lidmaatschapsgegevens worden daarna automatisch door het systeem overgenomen.

Aanmelden als externe

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor de bijeenkomst. U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw aanmelding.

Locatie

Adres:


ONTMOETINGSHUIS KING ARTHUR GROEP
Berg en Bosch Gebouw 102/104
Prof. Bronkhorstlaan 10
3723 MB Bilthoven (De Bilt)
Bij de hoofdingang van Berg en Bosch kunt u gewoon doorrijden, met de bocht mee de weg volgen, dan komt u er vanzelf. Parkeren kan naast gebouw 102.