In 2022 komen er weer netwerkbijeenkomsten!

Door: Fenna Lunter

We hebben elkaar ook het afgelopen jaar niet zo vaak kunnen ontmoeten als we graag gewild hadden. Met veel plezier kijken we terug op de inspirerende bijeenkomsten die we voor het uitbreken van de pandemie nog wel hebben kunnen organiseren. Met dat in gedachten, willen we samen met jullie de blik richten op het voorliggende nieuwe jaar 2022!


We gaan in dit nieuwe jaar weer bijeenkomsten organiseren. We hebben een jaaragenda gemaakt en zijn druk met het plannen van bijeenkomsten die we zo veel mogelijk organiseren dat ze - ook met beperkende coronamaatregelen - door kunnen gaan. Wel zullen we controleren of de deelnemers gevaccineerd zijn.

Voor de eerste bijeenkomst die we aan het organiseren zijn, gaat onze voorkeur uit naar een buitenlocatie. Op deze wijze kunnen we wat beter afstand waarborgen dan binnen. De uitnodiging met alle informatie volgt, maar zet de data van de jaarplanning vast in de agenda. Alle data zijn ook terug te vinden op de home page en daar zullen de thema's tezijnertijd toegevoegd worden.

We hopen jullie allemaal weer snel te zien!