Vierde bijeenkomst

woensdag 5 oktober

‘Vooraankondiging excursie "Hart van Vathorst"

Op verzoek van de gastheer is de deze bijeenkomst verschoven van 21 september naar 5 oktober. 

Datum        woensdag 5 oktober 2016
Tijd            ca 17.00-21.00 uur, na afloop borrel
Locatie       Amersfoort

Beste leden en belangstellenden,

Hierbij ontvangen jullie alvast de uitnodiging voor 4de Care4Living bijeenkomst in 2016. Zoals de plannen nu zijn gaan we deze keer naar Amersfoort en zijn we te gast bij "Hart van Vathorst".  Buitengewoon zorgzaam. 
     
Twee zorginstellingen, een kerk en een kindercentrum onder één dak, dat is Hart van Vathorst.  Resultaat:  een gebouw met veel ruimte en faciliteiten. Ontmoeting, samenwerking, leren van elkaar en versterking spelen er een belangrijke rol. Accolade realiseert in Hart van Vathorst wonen (groepswoningen, huurappartementen voor zelfstandig wonende ouderen), welzijn en zorg.  In de ontmoetingsruimte van Hart van Vathorst vindt u een horecavoorziening, cadeauwinkel, hout-/kaarsenateliers. En in het gebouw ontbreken ook de kapper, tandarts, schoonheidsspecialist, fysiotherapeut e.d. niet. Ze hebben daar allemaal hun eigen praktijk/salon.
Interessant is locatie direct naast winkelcentrum tbv integratie in maatschappij.Zoals jullie kunnen zien starten we later dan de vorige twee edities en hebben we 1 bezoek in de planning staan. Na de vorige twee excursies hebben we even kort geëvalueerd en ook was feedback van jullie mogen ontvangen.
Korte samenvatting: Men was erg te spreken over de excursies zelf. Echter twee achter elkaar was wel veel. Daarbij was het ook voor meerdere mensen lastig om zich een middag en avond vrij te maken. Of überhaupt een middagprogramma is niet voor iedereen in te passen. Dus hebben we besloten om de best practice van eind vorig jaar en begin dit jaar (eerder starten met een kopje soep en een broodje) weer te introduceren en te combineren met een excursie. We hopen dat het nu voor een ieder beter in de agenda is in te passen. 
GLOBAAL PROGRAMMA (definitieve agenda komt na de vakantie)

 

17.00 Inloop met hieraan vast een rondleiding (alles in bedrijf)

18.15 Soep met brood

19.00 Actief programma waarin onze gastheren/dames een toelichting geven
          (nog een mogelijkheid tot rondkijken maar dan niet alles in bedrijf)

21.45 Afronding programma

21.00 Borrel