Trends in de zorgomgeving, ;cross over met andere netwerken

woensdag 1 maart

NETWERKBIJEENKOMST 1 maart 2017 (met locatie)

Het Programma! Macro- en microtrends.

‘Waar staan we nu’


Beste leden en belangstellenden,

Het laatste bezoek aan de Ley Hoeve in Tilburg zit ons nog vers in het geheugen. We zijn daar zeer gastvrij ontvangen. We hebben gezien en gehoord van dhr. Tromp Bakker over het aansprekende concept waarbij vanuit de zorg-, de horeca- en de vastgoedexploitatie de wensen van c.q. de service aan de klant centraal staan. Chapeau!

Inmiddels zijn we weer volop bezig met de voorbereidingen van onze eerst volgende netwerkbijeenkomst van Care4Living welke plaats vindt d.d. woensdag 1 maart 2017.

Naast het delen van kennis en het onderhouden van bestaande contacten is de kracht van een netwerk ook het leren kennen van nieuwe mensen. Daarom stellen we deze avond ook open voor introducés.

We verzoeken jullie om allemaal minimaal één introducé mee te nemen, welke betrokken is met de Care or Cure wereld.

Zoals jullie gewend zijn kijken we traditie getrouw altijd even terug op het afgelopen jaar:
- Wat is er allemaal gebeurd in en om de zorg.
- Welke plannen zijn uiteindelijk gerealiseerd en welke zijn gestrand.


Programma
- 18.00 Inloop (broodjes en soep)
- 19.00 welkomstwoord
- 19.10 Start interactief programma (Macro naar micro trends)
- 20.00 Pauze
- 20.15 Vervolg interactief programma (wat kom jij zoal tegen in je werk)
- 21.00 Plenaire terugkoppeling van de sessies
- 21.15 Netwerkborrel

Met het bekijken van de trends, kijken we ook terug op waar we vandaan komen. Vorig jaar hebben we met elkaar proberen in te schatten wat er allemaal op ons af zou gaan komen in de zorg. Onder andere de overheveling van taken naar de gemeenten is er zo eentje waar destijds enorm veel zorgen over waren. Hoe is dat nu? Wat is jullie ervaring?

We starten met een aantal macro trends en zoomen dan verder in op wat er nu om ons hen gebeurd. We gaan in deze sessie interactief aan de slag om samen met jullie door het bovenstaande heen te gaan. Hoe we dat gaan doen dat houden we nog even als een verrassing.

Verder willen we aan het eind van de avond een beeld hebben welke onderwerpen jullie graag op de agenda zien de rest van het jaar.


Waar zijn we allemaal geweest! Wat hebben we allemaal gedaan!