Nieuw zorgconcept "Het Ontmoetingshuis"

woensdag 12 september

Netwerkbijeenkomst 12-9-018 over nieuw Zorgconcept “Logeren en Ontmoeten”

  

Wat doet Care4Living ?

Care4Living organiseert voor en door haar leden ca 5 netwerkbijeenkomsten per jaar met het doel om kennis te delen en te netwerken met betrokken professionals. De (aspirant) leden komen vanuit verschillende invalshoeken met de zorgbranche in aanraking. De netwerkbijeenkomsten van C4L worden iedere keer op een andere Locatie gehouden. Sprekers worden uitgenodigd om een actueel onderwerp aan haar leden te presenteren. Ook wordt ieder jaar 2 keer een excursie georganiseerd naar interessante zorg- en/of vastgoed projecten. Trends, Beleid en Ontwikkelingen in de Zorg komen de eerste netwerkbijeenkomst van ieder kalanderjaar ruimschoots aan bod.

Opbouw van de C4L Bijeenkomsten?

De netwerkbijeenkomsten van C4L worden in de avond gehouden van 18.00 uur tot ca 21.30 uur. Gedurende het programma bestaat ruimschoots de gelegenheid om te netwerken tijdens het “informele gedeelte” van het avondprogramma: aan het begin van de avond worden de leden ontvangen met koffie, luxe broodjes en een kop soep. Terwijl aan het eind van de avond ruimte is voor een gezellige borrel en napraten.

Het formele programma bestaat uit een introductie door de bestuursleden: behandeling agenda C4L, introductie (gast) sprekers en het onderwerp van de avond. Het accent van de avond bestaat uit een interactief programma m.b.t. een onderwerp.

 

nieuw Zorgconcept “Logeren en Ontmoeten”

Gisteren 12 september 2018  hadden we weer een inspirerende en geslaagde Netwerk Bijeenkomst. We waren te gast in het ontmoetingshuis van de King Arthur Groep op de zorglocatie Berg en Bosch te Bilthoven, welke per 1 oktober 2018 open gaat. Hun nieuwe zorgconcept “logeren en Ontmoeten” is gepresenteerd. Het zorgconcept bestaat uit de combinatie van dagbesteding en de mogelijkheid om te logeren. Hierbij wordt ingespeeld op de zorg aan mensen met dementie welke langer thuis blijven door de WLZ. Dit zorgconcept speelt ook in op de toenemende groep mantelzorgers welke hiermee de mogelijkheid krijgen om op adem te komen of om even wat anders te doen. Na de presentatie hebben we een rondgang gedaan in het kleinschalige zorgcomplex .

Heeft u interesse in Care4Living neem dan contact met ons op:   www.Care4Living.eu